Reling

Iväntan på att jag ska få tag i mahogny till akterspegelns skarndäck påbörjade jag i helgen jobbet att malla av relingen på sb sida som var rutten.
 
 
Var och hämtade en riktigt fin mahogny, men den är tyvärr inte i samma färg och struktur. Jag kommer nog få ta en av mahognyplankorna  med rätt struktur som jag har på varvet och betsa den i rätt färg. Pontus snickeri hade inte heller den mahognyn jag behöver.

Slipning

Förra helgen besökte jag the big apple och Zimba fick snällt vänta tills igår för att få lite ompyssling. Hann inte så mycket som jag tänk i går, det blev lite slipning av bordläggningen samt lite städning i båten. I veckan ska jag till Pondus Snickeri för att köpa mahogny till skarndäck i aktern.


Bordläggningslist

I helgen fortsatte jag att sätta dit lister mellan borden, har inte klurat ut vad dem egentligen heter får återkomma kring det. SB sida är nu klar, återstår akterspegeln och BB sida.
Idag var jag hos pondus snickeri för att se om jag kunde få tag i mahogny till sista biten på skarndäck. Dom får in den sort mahogny jag behöver om 2 veckor.  

RSS 2.0