Mahognypanel

I fredags köpte jag 12 stycken mahognypanel a 4,4 meter, ska ha dem till inredningen i båten. Tyvärr hade jag inte tid att jobba med Zimba i helgen får ta igen det nästa helg.

Slipning

I helgen hann jag med lite slipning, både akterspegeln och skarndäcket fick lite omvårdnad. Till min hjälp hade jag min nyinköpta bosch, till skarndäcket var den riktigt bra. Ytan blev plan och jag kom åt överallt.
 
Vet inte vad ämnet som skruvas fast mellan bordläggningen kallas, men det satt sådana på den gamla bordläggningen och då blir det samma på den nya. Har några meter kvar innan jag är klar.
 
 

Inköp

Ikväll hade båtklubben årsmöte på Erlandssons brygga, givetvis passade jag på att göra lite inköp då dem erbjöd 25% rabatt på allting. Det blev lite smått å gott....


Slipning

I helgen hann jag inte med så mycket jobb på Zimba då torrsättning av klubbens båtar stod på schemat. Hann dock att fästa SB sidas laskbrickor med skruvarna jag inhandlade på sifverts tidigare i veckan, samt fylla skruvhålen med sågspån utblandat med epoxy.

Pluggning och slipning

I söndags pluggade jag båda skarndäcken.
 
 
Igår slipade jag ner pluggarna, knackade givetvis bort det mesta med stämjärn innan.
 
 
Idag påbörjade jag slipningen av bordläggningen, det kommer ta några timmar att ta sig runt båten. Där jag har lagt ny bordläggning måste jag slipa slätt. Den gamla behöver jag bara gå över lite lätt. funderar på att leja ut det då det kommer som sagt ta några timmar. Hann med följande på 2 timmar.
 

RSS 2.0